Terug naar de resultaten
Molenweg 24, 2681 GT Monster, Horeca (BOG)

Regio Zuid-Holland

Vraagprijs € 950.000,- k.k. Verkocht

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 374 m²
Lees meer

Omschrijving

MONSTER, MOLENWEG 24 – 26

Bent u op zoek naar een investering in onroerend goed? Wellicht is dit iets voor! Dit voormalig Chi-nees restaurant, gelegen aan de Molenweg 24 – 26 in Monster, biedt een unieke kans voor beleg-gers.

Het pand beschikt over een ruime bovenwoning,...
Lees meer

Omschrijving

MONSTER, MOLENWEG 24 – 26

Bent u op zoek naar een investering in onroerend goed? Wellicht is dit iets voor! Dit voormalig Chi-nees restaurant, gelegen aan de Molenweg 24 – 26 in Monster, biedt een unieke kans voor beleg-gers.

Het pand beschikt over een ruime bovenwoning, waardoor het perfect is voor zowel zakelijke als residentiële doeleinden. Met voldoende ruimte en een strategische locatie, is dit object ideaal voor investeerders die op zoek zijn naar een vastgoedproject met potentieel rendement.

Het voormalige restaurant is gunstig gelegen aan de Molenweg, een drukke doorgaande weg in Monster. Met uitstekende zichtbaarheid en parkeergelegenheid in de buurt, is het pand ideaal voor het runnen van een nieuw restaurantconcept, een winkelruimte of zelfs kantoorruimte.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Renoveer de benedenverdieping naar uw eigen smaak en creëer een aantrekkelijke commerciële ruimte. De ruime bovenwoning biedt de mogelijkheid, na moder-nisatie, om te verhuren als woonruimte of zelf te bewonen.

De locatie van de Molenweg in Monster is uitstekend. Het ligt dicht bij diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien biedt Monster prachtige stranden en duinen - natuurlijke attracties die het gebied druk bezocht maken door toeristen en locals.

Kortom, dit voormalige Chinees restaurant met ruime bovenwoning biedt een scala aan mogelijk-heden voor beleggers. Doe mee aan deze unieke investeringskans en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0174 621404 of stuur een e-mail naar in-fo@maatenraad.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en plannen graag een bezichtiging in om deze fantastische beleggingsmogelijkheid te bekijken.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 0174 621404 of stuur een e-mail naar in-fo@maatenraad.nl.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Gelegen nabij de dorpskern en de molen en de strandopgang van Monster. Het object is bereik-baar onder andere via de N211 en de Haagweg vanuit Den Haag.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Monster
Sectie G
Nummers: 6932 en 6136
Oppervlakte: respectievelijk 327 m² en 99 m².

BOUWJAAR
Jaren ’30.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Kern Monster’ is de bestemming op de locatie ‘Gemengd’ met functieaanduiding horeca tot en met horecacategorie 1b. De staat van bedrijfsactiviteiten is op aanvraag beschikbaar.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 950.000,- K.K. vrij van BTW.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen twee weken na verkrijgen financiering.

BESCHIKBAAR
Het object is oer direct beschikbaar.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Maat & Raad makelaars bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eige-naar van het object.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Maat & Raad makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 950.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 426 m² Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca Chinees-Indisch restaurant Totale oppervlakte 374 m² Energie Energieklasse G Energie einddatum 28-06-2031 Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Zuid-Holland
Sector
restaurantsector
Type
Chinees-Indisch restaurant

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring