Aankoop

In vier stappen naar uw aankoop

• Oriënteren en inventariseren
• Bezichtigingen begeleiden
• Onderhandelen en aankopen
• Overdracht en nazorg
 

Oriënteren en inventariseren

Hoe ziet uw droomhuis eruit? Aan welke eisen moet het minimaal voldoen en wat zijn uw financiële mogelijkheden? Wanneer wij dit weten, kunnen wij gericht voor u op zoek gaan naar dat ene huis dat precies bij u past. Doordat wij lid zijn van de NVM hebben wij een compleet en actueel overzicht van woningen die in de verkoop komen. Vroeg of laat zit úw droomhuis daarbij.
 

Bezichtigingen begeleiden

Belangstelling voor een huis? Wij regelen de afspraak en gaan met u mee. U ‘voelt’ of de woning iets voor u is; wij kijken kritisch naar bijvoorbeeld bouwkundige aspecten en de staat van onderhoud. Na de bezichtiging brengen wij deze twee ervaringen bij elkaar en overleggen over eventuele verdere stappen. Doet u een bod of kijkt u liever nog even verder?
 

Onderhandelen en aankopen

Zeggen gevoel én verstand ‘ja’, dan starten wij namens u de onderhandelingen. Daarbij streven wij niet alleen naar het beste financiële resultaat, maar zorgen wij ook voor goede voorwaarden. Denkt u bijvoorbeeld aan ontbindende voorwaarden, het overnemen van roerende zaken en het afstemmen van de overdrachtsdatum. Wij verrichten zonodig juridisch onderzoek en adviseren u over bijvoorbeeld een bouwkundige of milieu-inspectie.
 

Overdracht en nazorg

Wanneer de aankoop definitief is, nemen wij een belangrijk deel van de administratieve rompslomp van u over. Wij houden de termijnen van de ontbindende voorwaarden in de gaten, wij zorgen ervoor dat het koopcontract juist is en op tijd bij de notaris ligt en houden – kort voor de overdracht – een laatste inspectie van de woning. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen voor een goede start in het huis van uw dromen.