Verkoop

In vier stappen naar de verkoop

• Oriënteren en inventariseren
• Verkoopstrategie bepalen
• Bezichtigingen begeleiden
• Verkopen en afhandelen
 

Oriënteren en inventariseren

Iedere verkoop begint met een goed gesprek bij u thuis. Wij leggen u uitgebreid uit hoe wij te werk gaan. Natuurlijk nemen we alle tijd om eventuele juridische kwesties of vragen van andere aard te bespreken. Op basis van een grondige rondgang door het huis en de actuele ontwikkelingen in de markt bepalen wij - in goed overleg met u - de vraagprijs van de woning.
 

Verkoopstrategie bepalen

Wel of geen bord in de tuin, een advertentie of een mailing in de buurt: er zijn nogal wat mogelijkheden om de verkoop van uw huis te bevorderen. Door onze persoonlijke benadering en onze kennis van de markt bent u verzekerd van een verkoopstrategie die wérkt. Wij zorgen altijd voor een aantrekkelijke presentatie van de woning en maken optimaal gebruik van de moderne verkooptechnieken.
 

Bezichtigingen begeleiden

Belangstellenden die uw huis komen bekijken, kunnen altijd rekenen op een professionele en goed voorbereide begeleiding. Zelf hoeft u hierbij niet aanwezig te zijn. Wij hebben ons huiswerk goed gedaan en zorgen er vanzelfsprekend voor dat wij de juiste informatie verstrekken.
Na een bezichtiging wilt u natuurlijk weten hoe het is verlopen en hoe de reacties waren. Daarom laten wij u dat altijd onmiddellijk horen.
 

Verkopen en afhandelen

En dan ligt er een bod. Is het reëel? Wat is nu de beste reactie? Wij nemen u in dit traject een heel stuk zorg uit handen. Met onze flinke dosis ervaring weten wij precies hoe u het maximale resultaat bereikt. Maar het spreekt natuurlijk voor zich dat ú te allen tijde degene bent die de uiteindelijke beslissing neemt!
Is de verkoop mondeling rond, dan komt u terecht in de wereld van ontbindende voorwaarden, koopcontracten en notarisaktes. Ook dan zijn wij weer die rots in de branding en zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.